SEKODENG MEMBER TENGAH DATE...HAAHAHH !!!!!!!!

Sunday, January 9, 2011

Salam , dan selamat bercuti iyelah kan hari ahad....tpi x semua dapat cuti nasib arr...apepon ni ader cerita yang aku nak share,,,,,,petang tadi..dlam linkungan pukul 6.30 petang tadi...aku pergi laa jalan-jalan dekat jusco kepong....pastu aku ader laa ternampak laa member aku ni tngah makan dengan balak baru dia...yg member sebelah aku ni...ex dia..ape lagi meracau arr...tu laa dah putus pon...mengada-lagi......nak wat macam mana ego lebih...kalo hati dah kata suke ..ckap jee laa suke kan.....x perla nak buat mcam mana...bkanye ape kalau skodeng sajer aku tak kisah arr sangat...siap kacau lagi pulak tu....hahahhaha..lepas tu ex dia ni.antar arr mesej  sajer kacau daun......ialah jelaous laa tu....tambahan blak baru tu hensem lagi kot...hahahah....
antara text yg dia antar dia kata boyfriend baru awak tu bnyaknye makan..hahhaha...sedangkan balak dia nk test mknan awek dia jer...huuhuhh
all reader korang jangan laa jadi mcm member aku ni .....serabut palo otak aku fikirkan...hahahah
apapon yang bercouple tu couple elok2 eekk...asalamualaikum

1 comments:

da[Y]un said...

kahkahkah...nak gelak guling-guling dulu.
Sanggup tu kawan awk p msg gitu. nampak sgt maseh suka ngan awek dia tu.
~btw..tq jenguk blog dayun n follow ^________^

Post a Comment