FIRSTDAY CLASS

Sunday, October 6, 2013

Asalamualaikum , ni nak habakk maiii , hari ni dengan penuh bersemangatt aku bangunn bukan main awal, yelah harinikan firstday aku sebagai siswa .

Aku pown bukan main bersemangatlaaa nak masuk kelas pertama aku . Sepatutnya pukul 0800 aku ada kelas business mathematics -tugu punya tugu dalam 15 minit kiteorang tunggu boleh lecture tak datang ..... perhhhh memang menyirap , tew takpeww agyy boleh sabar ...

Next class pukul 1100 english for business , yang ni tengah exited dengan harapan lecture ada, tunggu bukan main tunggu ada laa dalam setengah jam ...ni dah tahap bengang dah niew.. pergilaa dekat pejabat pensyarah ....boleh kerani tu cakap lecture takk datang.. perhhhh meletoppp kepalaaaaaa.

takapa SABAR SABAR SABAR -sabarkan separuh dari iman... ini semua ujian...
#Tapi dalam hati rasa macam nak terbalikkann ajerr kereta lecture teww sebenarnyew, ahahahahah
   kalau inform awal2 xdekklahhh aku tersemangat lebihhh . DUGAAN DUGAAN DUGAAN ..

1 comments:

Atheera Natrah said...

hi..saya lagi:) beruntung la awak first day dah tahu kelas apa.saya kan first day jadual pun tak dapat lagi...

Post a Comment